## SCHOOL BUSINESS MANAGER FORUM

**Okoruwa Hall, The Tomlinson Centre** 

Tuesday 21<sup>st</sup> November 2023 – 9:30 am to 1:00 pm

## AGENDA

Registration, Refreshments and Networking		
9:30am	5 mins	Forum open, welcome and introductions
9:35am	30 mins	Hackney Education Schools Finance Support Chris Scott – Group Accountant Early Years Funding & Grants
10:05am	30 mins	Hackney Education HR Service Yvonne Turner – Interim HR Ops Lead Ozlem Lindley – Senior HR & OD DP (ESES) HR updates
10:35am	10 mins	Hackney Education Hilary (Lily) Gould – ECT/CPD Project Manager CPD needs in schools
10:45am	15 Mins	Hackney Audit, Anti-Fraud & Risk Management Ade Ayinde – Internal Audit Manager Vinney Walsh – Audit Investigation Manager Audit & Fraud Updates
11:00am	30 mins	Break, refreshments and networking
11:30am	20 mins	Hackney Education Operations Kathryn Lloyd – Head of Education Operations UFSM progress and FSM Registration Ashaki Bailey – Procurement Category Manager Procurement framework for school catering provision
11:50am	10 mins	Hackney Management Information Systems & Analysis Noelia Rufete-Gill – Research and Statistics Officer Hackney portal
12:00pm	10 mins	Hackney Services For Schools Joanne Flood – Sales Operations Manager Connor Donnelly – Business Implementation Lead Updates
12:10pm	10 mins	Hackney Corporate Health & Safety Paul Hampton – Head of Corp Health & Safety Danielle Sanu – Health & Safety Adviser Updates
12:20pm	20 mins	Hackney Energy & Carbon Management Jeremy Martin – Head of Energy & Carbon Management Updates
		Forum End



Working for every child